CE408-60001 Logikai áramköri Használja A HP M1218nfs M1217nfw 1218 1217 1218nfs Formatter Testület Alaplapja


Címkék: formatter igazgatóság, fő logikai kártya, hp táblák, Olcsó formatter igazgatóság, High Quality main logic board, Kína hp táblák Szállítók.

Ft14 384
  • Készleten
  • e1168


Attentio n

Kérjük, Az Üzenet. Mi a nyomtató modell ? Az alapértelmezett szállítási termék modell HP M1218nfs. Több megrendelés , Több Kedvezményes . Üdvözöljük a kapcsolatot velünk.

Shippin g

Általában , Gondoskodjon a szállítás 24 órán belül .

A China Post Air Mail normális érkezési idő 15~60 nap. Egyéb szállítási Normál, érkezési idő : EMS = 7~21 nap , a DHL = 4~14 nap .

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha kell, hogy más szállítási módot.

Mi y

Körülbelül 90% - Ban Új . Után, Tesztelt, 100% - os munka

Transactio n

Mi csak akkor fogadja el, hogy Ali-fizetési tranzakciókat.

Kérjük, hagyj üzenetet, hogy tájékoztasson bennünket, hogy mennyi az az érték, hogy állapítsa meg,ha a vevő nem kért, Annak érdekében, hogy a vevő megkapja a parancsot adó ingyenes behozatalára, majd nyilatkozni, hogy az "AJÁNDÉK" egy alacsonyabb érték.

Ha szállítási késedelem, kérjük, írjon nekünk.

Miután szállítani az árut, kérjük, ellenőrizze, a korrektség, teljesség, az áruk. Ha az áru hibás, vagy sérült, kérjük, megtagadhatja az áru, illetve kapcsolatba lépni velünk.

Feedbac k

Ügyfél-elégedettség nagyon fontos számunkra. Kérem, ne hagyjon bármilyen, semleges, vagy negatív visszajelzés, mielőtt kapcsolatba lépni velünk .Negatív visszajelzést nem a legjobb módja annak, hogy megoldják a problémát. Együtt tudunk dolgozni, hogy megoldja minden vita. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a kiegészítő adó előtt licit vagy vásárlás. Kérjük, adjon pozitív visszajelzést, ha meg van elégedve a termékkel.Mi fog válaszolni minden kérdésre 24 órán belül, majd próbálja meg, hogy garantálja, hogy mielőtt visszajelzés.


  • Márka Név: GZLSPART
  • Típus: Egyéb

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Méret: 10cm x 20cm x 30cm (3.94in x 7.87in x 11.81in)
  • Csomag Súlya: 1.0kg (2.20lb.)

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek