3.7 V 4000mAH 359092 polimer lítium-ion / Li-ion akkumulátor TELJESÍTMÉNY BANK GPS mp3 mp4 MOBIL, mobiltelefon, TABLET PC


Címkék: 3.7 v 4000mah, ion polimer akkumulátor, akkumulátor tablet pc, Olcsó 3, 7 v 4000mah, Magas Minőségű ion polimer akkumulátor, Kína akkumulátor tablet pc-Szállítók.

Ft3 124 Ft4 005
 • Készleten
 • e1262


Hello, mind akkumulátorok egyedi méret,

ha kell szabni a méret az akkumulátort,

lépjen velünk kapcsolatba, mi szabhatja az ön igényei szerint.köszönöm

Tulajdonságok :

Nem.

Leírás

Specifikáció

Megjegyzés

1

Akkumulátor Modell

359092

Testre szabott

2

Minimális Kapacitás

4000mAH

0.2 C

3

Névleges Kapacitás

4000mAH

0.2 C

4

Névleges Feszültség

3,7 v

5

Vége-díj potect feszültség

4.281.0.v

6

Kisülés védeni feszültség

4.281.0.v

7

tárolási Hőmérséklet

-535c

egy év

8

Max továbbra is kisülés

1.0 C

9

Max díj aktuális

1.0 C

Az akkumulátort az előírt védő lemez, amelynek a funkciója megakadályozza a túltöltést, több mint kisütés, a jelenlegi, rövidzárlatot, stb.

Ez a termék elsősorban alkalmazandó mobil vészhelyzeti áramforrás, MP3, mobil hangszóró, mikrofon, Navigator (GPS), mobil telefon, játékok, illetve más elektronikus eszközök.

Védelmi igazgatóság paraméterek

Üzemi áram: 1,5

Jelenlegi korlátozó védelem: 2~3A

Át ingyenesen limit: 4.2+/-0.05 V

Vége kibocsátási határértéket nyomás: 2.9+/-0.10 V

* a tényleges kapacitás a védő lemez valamivel kevesebb, mint a névleges kapacitás az elektromos core köszönhető, hogy a kisülés a védő lemez.

Tartsa a tárolás

Annak érdekében, hogy az akkumulátor fenntartani a kapacitás szintje, a tervezett akkumulátor akkumulátor -20~35 ° C Tárolási, alacsony páratartalom, nem maró gáz feltételek Akkumulátort, hogy elkerüljék a magas hőmérséklet vagy magas páratartalom tárolási, másképp fog vezetni az akkumulátor szivárgása, rozsda, valamint az alacsony kapacitás. Hosszú távú tárolás valószínűleg vezethet, hogy csökken a kapacitása akkumulátor, akkumulátor, valamint a szükséges 1-3 A töltési / Kisütési ciklus maximális kisütési kapacitás. Az akkumulátort után lemerült egyszer három hónap.

Figyelem: Fordított adózás nem engedélyezett, az akkumulátort ki kell csatlakoztatni szerint polaritás pontosan, s nem fordítva. Rövidzárlat nem szabad, különben maradandó károsodást. Az akkumulátor nem használható a határ feltételek, mint például: határérték hőmérséklet, mély ciklus, extrém vége töltés vége a mentesítést. Tárolja az akkumulátort, hűvös, száraz helyen. Ha nagyszámú akkumulátorok tárolják vagy szállítják, az akkumulátort ki kell bevezetni először. Nem közvetlenül az akkumulátor forrasztható. Ha az akkumulátort úgy tűnik, a zaj, a magas hőmérséklet, szivárgás, valamint egyéb rendkívüli helyzetben, kérlek, azonnal hagyd abba a használatát. Ne dobja tűzbe vagy próbálja szerelje szét az akkumulátort. Az akkumulátor lehet égetni, vagy amelyek káros anyagok. Nem szabad használni a régi akkumulátort, vagy használja a fele az akkumulátor az új akkumulátor, különben nem lesz meg a mentesítést. Külső burkolat, mind a külső kabát cső eltávolítása az akkumulátor. Az akkumulátort nem szabad vízbe.

Figyelmet Akkumulátort teljesen fel kell tölteni, mielőtt használja. A töltési módszer szerint műszaki előírások a. Felelős használja a megfelelő töltőt. Az akkumulátort ne használja zárt, biztosítania kell a megfelelő szellőzést, eszköz, ellenkező esetben az akkumulátor okozhat hidrogén, abban az esetben, ha a gyújtás pont, mert a robbanás. Ne próbálja meg, hogy lehet az akkumulátor különválás vagy a medve extrudálás, valamint az ütközést okozhat az akkumulátor láz, égő a lúgos elektrolit károsítja a bőr, a szemei is enni, ruhát. Az akkumulátort tartsa távol a gyermek, ha lenyelte, azonnal forduljon orvoshoz foglalkozni. Ha az akkumulátor nem használja, akkor el kell távolítani az eszközt. Amikor az első felhasználását egy új akkumulátort, vagy hosszú távú tárhely-használat előtt ki kell tölteni a villamos energia. Amikor az akkumulátor forró, ne érintse meg, amíg lehűl. Amikor az akkumulátor használt, kiderül, hogy az energia kell kapcsolni, ha az energia csökkent, olyan, mint a kisülés megakadályozása érdekében.


 • Modell Száma: 359092
 • Csomag: No
 • Típus: Li-polimer
 • Névleges Kapacitás: 4000mah
 • Akkumulátor Kapacitás: 4000mah
 • Márka Név: Liter energia akkumulátor
 • Méret: Prismatic

 • Készülék Típus: darab
 • Csomag Súlya: 0.12kg (0.26lb.)
 • Csomag Méret: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek